În data de sâmbătă 18 martie 2017 Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea, Casa Corpului Didactic Rm.Vâlcea, împreună cu Colegiul Național „Mircea cel Bătrân” și Liceul de Arte „Victor Giuleanu” Rm. Vâlcea, organizează ediția a VI-a a Simpozionului național „Promovarea activităților de practică pedagogică – factor determinant al învățământului european”.

Simpozionul național de referate și comunicări științifice se adresează în egală măsură educatorilor, învățătorilor, cât și profesorilor din toate domeniile de specialitate , pasionați de ceea ce realizează în domeniul lor de activitate pedagogică și doresc sa-și aducă contribuțiile personale și să-și exprime opiniile lor în domeniul practicii pedagogice în vederea dezvoltării abilităților de mentorat dar și al dezvoltării a abilităților pedagogice tinerelor cadre didactice ce doresc sa intre în sistemul de învățământ preuniversitar din România.

         Vă invităm să participați la sâmbătă 18 martie 2016 orele 9,00 în sala de festivități a  Liceului de Arte „Victor Giuleanu”, str. Popa Șapcă Nr.7, Rm. Vâlcea și să trimiteți lucrarea în format electronic pe adresa de e-mail:

e-mail: simpozion_practica_Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

         Simpozionul se desfășoară pe trei secțiuni :

  1. Cadre – educatoare din grădinițe și cămine de copiii
  2. Învățătoare din sistemul primar
  3. Profesori din sistemul preuniversitar (școli și licee)

Urmărind:

  • „Importanța stabilirii unor standarde de calitate pentru practica pedagogică”.
  • „Modele de educație diferențiată în sistemul educațional actual”