Sâmbătă 31 martie 2018 Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea, Casa Corpului Didactic Vâlcea împreună cu Liceul de Arte „Victor Giuleanu” Râmnicu Vâlcea  organizează  ediția a VII-a a Simpozionului Național „Promovarea activităților de practică pedagogică – factor determinant al învățământului european”.

Simpozionul național de referate și comunicări științifice se adresează în egală măsură educatorilor, învățătorilor, cât și profesorilor din toate domeniile de specialitate pasionați de ceea ce realizează în domeniul lor de activitate cadre didactice ce doresc să-și aducă contribuțiile personale și să-și exprime opiniile lor în domeniul practicii pedagogice în vederea dezvoltării abilităților de mentorat dar și abilităților pedagogice.

            Vă invităm să participați sâmbătă, 31 martie 2018 ora 10:00 în sala de Festivități a  Liceului de Arte „Victor Giuleanu”, str. Popa Șapcă Nr.7, Râmnicu Vâlcea și să trimiteți lucrarea în format electronic pe adresa de e-mail: simpozion_practica_Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până la data de 23 martie 2018.

Simpozionul se desfășoară pe trei secțiuni :

  1. Învățământ preuniversitar, nivel gimnazial, liceal
  2. Învățământ preuniversitar, nivel primar
  3. Învățământ preuniversitar, nivel preșcolar 

Urmărind:

  • „Importanța stabilirii unor standarde de calitate pentru practica pedagogică”.
  • „Modele de educație diferențiată în sistemul educațional actual”

Informațiile suplimentare se vor regăsi pe site-ul: www.ccdvl.ro