I.S.J. Vâlcea, C.C.D. Vâlcea şi  Liceul Tehnologic Ferdinand I Rm. Vâlcea, vă invită să participaţi la simpozionul și concursul național “Misterele Terrei, între mit şi realitate “ ediţia a IX-a, care se va desfăşura în data de 24 aprilie 2018 începând cu orele 9 la Liceul Tehnologic Ferdinand I Rm. Vâlcea.

Concursul este avizat MEN, fiind inclus în Calendarul activităților educative regionale și interjudețene 2018 la poziția 1994. 

Simpozionul este inclus în calendarul activităților metodico – științifice avizate de ISJ Vâlcea, fiind publicat în Buletinul informativ 2017 – 2018 la secțiunea  Simpozioane naționale și internaționale, pag. 80, poziția 14.

Proiectul este adresat tuturor cadrelor didactice, precum și elevilor claselor V- VIII, indiferent de profilul liceului, și claselor IX-XII de la filiera tehnologică indiferent de profil, având ca modalităţi de realizare creaţii literare, creaţii artistice, referate ştiinţifice, prezentate clasic sau în format electronic.

Lucrările ştiinţifice prezentate de cadrele didactice vor fi publicate în revista simpozionului înregistrată cu ISSN 2069 - 8127. Pentru informații privind condițiile de publicare contactați persoanele de contact.

 

Concursul se va desfăşura, pentru cele două categorii de concurs (gimnaziu, liceu), pe următoarele secţiuni:

1. Creaţie literară (eseu de maxim 500 de cuvinte, poezie, proză scurtă, etc.)

2. Arte plastice - fotografie

3. Prezentări în format electronic  (cu subsecțiunile Prezentări PowerPoint; blog-uri și site-uri; filme de scurt metraj)

4. Referate ştiinţifice 

5. Secţiunea online a elevilor din alte judeţe – cuprinde secțiunile anterioare, cu excepția secțiunii Arte plastice – fotografie.

 

Participarea directă este obligatorie pentru elevii din județul Vâlcea. Elevii din alte județe pot participa la secțiunea online a concursului. Un cadru didactic nu poate participa cu mai mult de patru elevi, maximum doi elevi la aceeași secțiune/subsecțiune.

Detalii privind proiectul, acordurile de parteneriat, fisa de înscriere la simpozion sau la concurs le găsiți   AICI .

 

Informaţii suplimentare sunt disponibile la adresa  http://gsferdinand.ro/index.php/concursul-simpozionul-misterele-terrei, sau prin email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Persoană de contact:

Prof. Ochia Florin – 0746.758.568

Vă așteptăm cu drag!