Centrul National de Training EDUEXPERT – furnizor de formare profesionala continua si Liceul Teoretic Antim Ivireanu Rm. Valcea au deosebita placere de a va invita sa participati la programul de formare continua destinat cadrelor didactice,  acreditat prin Ordinul MEN nr. 3905/2014: MANAGEMENTUL PROIECTELOR EUROPENE.
PERIOADA DE DESFASURARE: 20 septembrie – 19 octombrie 2014
TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: 12 septembrie 2014
TAXA DE PARTICIPARE: 300 lei / persoana (se achita in prima zi de curs)
NUMAR CREDITE TRANSFERABILE:  15

Potrivit legislatiei, personalul didactic, precum si personalul de conducere, de indrumare si control din invațamantul preuniversitar trebuie sa participe periodic la programe de formare continua, astfel incat sa acumuleze, la fiecare interval consecutiv de 5 ani, minimum 90 de credite profesionale transferabile.

ATESTAREA FORMARII: Absolvirea cursului se certifica prin emiterea unui atestat de formare continua a personalului didactic.

DOSARUL DE INSCRIERE CONTINE: copii xerox dupa cartea de identitate, diploma de studii, certificat de nastere, certificat de casatorie (in cazul schimbarii numelui), adeverinta de la scoala.

LOCATIE CURS: Liceul Teoretic Antim Ivireanu Rm. Valcea.

INSCRIERI la telefon: 0770.836192, fax: 0351.815524, e-mail:
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Persoana de contact: Madalina ANGIU,  Presedinte Centrul National de Training EDUEXPERT. Formularul de inscriere poate fi descarcat accesand site-ul www.eduexpert.ro.