CCD Vâlcea anunță organizarea și desfășurarea Webinarului workshop online " Impactul programelor de formare continuă și perfecționare în învățământul preuniversitar ".

Grup ţintă: personal din învățământul preuniversitar (didactic și didactic auxiliar) 

Data: 29 iunie 2020, orele 14,00 – 16,00.

Organizator: Casa Corpului Didactic Vâlcea

Condiţii de înscriere:

Fiecare participant este invitat să prezente o lucrare (document word, ppt, padlet, prezzi etc.), timp de 5 - 10 minute, prin care să își exprime argumentat punctul de vedere cu referire la programele de fomare la care a participat, exemple de bune practici, precum și expunerea anumitor nevoi de formare și perfecționare specifice învățământului preuniversitar.

Lucrările vor fi trimise la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până pe data de 28 iunie 2020, după completarea formularului de înscriere online: https://forms.gle/FAbCtXNRLZGDbsvh6

Certificare: adeverință de participare persoanelor care susţin lucrarea şi participă la dezbateri.

Informaţii suplimentare:

- prof. metodist CCD Șandru Valeria, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., tel. 0773 969 937,

- prof. metodist CCD Diaconu Maria Aurelia, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., 0729 843 327.

Mai multe detalii   AICI