AN SCOLAR 2019-2020

Casa Corpului Didactic Vâlcea organizează în perioada 1 septembrie – 31 octombrie 2020 programul de formare avizat MEC ”Utilizarea platformelor educaționale online în activitatea didactică”, cu durata de 24 de ore.

            Înscrierea se va realiza online până pe data de 8 septembrie 2020, prin completarea formularului online https://forms.gle/t7asus4FC3ZdMNkaA și încărcarea documentelor personale într-un singur fișier pdf, astfel: copie CI, copie certificat naștere și căsătorie (dacă este cazul), copie diplomă licență, adeverința eliberată de unitatea de învățământ din care rezultă: funcția didactică, specializarea, vechimea, gradul didactic, statut (titular/ suplinitor), funcția de conducere (director/ director adjunct).

Mai multe detalii vă oferă responsabilul cursului de formare, doamna profesor metodist Șandru Valeria, telefon  0773 969 937, email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..  Mai multe detalii   AICI 

            Vă rugam să diseminați informația în școala dumneavoastră.

Casa Corpului Didactic va organiza in zilele de 19 si 20 august cate un webinar pentru scolile interesate sa activeze licentele gratuite Gsuite si Microsoft Office 365. Pentru a participa va trebui sa completati formularul de mai jos, care va fi dezactivat pe 17.08.2020 ora 14.00. Detalii si in adresa din fisierul atasat   AICI  .

Formular participare webinar activare platforme educationale

A aparut nr. 10 al  Revistei Nova Didact. Il puteti gasi AICI.

Graficul de desfășurare al programelor de formare si al activitatilor metodice. In perioada vacantei de vară - 15 iunie - 31 august 2020,   AICI