CCD Vâlcea anunță organizarea și desfășurarea Webinarului workshop online " Impactul programelor de formare continuă și perfecționare în învățământul preuniversitar ".

Grup ţintă: personal din învățământul preuniversitar (didactic și didactic auxiliar) 

Data: 8 iulie 2021, orele 10,00 – 13,00.

Organizator: Casa Corpului Didactic Vâlcea, webinar sincron online MEET

Condiţii de înscriere:

Fiecare participant este invitat să prezente o lucrare (document word, ppt, padlet, prezzi etc.), timp de 5 - 10 minute, prin care să își exprime argumentat punctul de vedere cu referire la programele de fomare la care a participat, exemple de bune practici, precum și expunerea anumitor nevoi de formare și perfecționare specifice învățământului preuniversitar.

Lucrările vor fi încărcate pe platforma google classrom a CCD Vâlcea până pe data de 4 iulie 2021, după completarea formularului de înscriere online: https://forms.gle/Z7U7SKRWAAPod7MB9  

Link videoconferință: https://meet.google.com/lookup/dzydolj7t3

 

Certificare: adeverință de participare persoanelor care susţin lucrarea şi participă la dezbateri.

Informaţii suplimentare:

- prof. metodist CCD Șandru Valeria, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , tel. 0773 969 937,

- prof. metodist CCD Diaconu Maria Aurelia, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , tel. 0729 843 327.